Именитият бивш наставник на Милан Ариго Саки похвали “росонерите за

...
Именитият бивш наставник на Милан Ариго Саки похвали “росонерите за
Коментари Харесай

Ариго Саки: Дори с Осимен в състава Наполи щеше да страда

Именитият някогашен ментор на Милан Ариго Саки похвали “росонерите ” за гръмкия успех с 4:0 над Наполи като посетители, само че счита, че колкото и тимът от Милано да е надскочил опциите си, толкоз и домакините са отговорни за провалянето си.

“Наполи загуби, тъй като загърби тези правила и полезности, с които до момента изумяваше всички. Милан пък сподели, че когато работи като едно цяло, е потвърден победител ”, разяснява Саки в своята графа за “Гадзета дело спорт ”.

“Футболистите на Лучано Спалети започнаха доста постепенно. Те въобще не поставяха противника напрегнат, нямаше никаква преса, което даде кураж на гостите ”, добави 76-годишният експерт.

“Всички ще кажат, че Виктор Осимен не е играл. Но дано да поясним, че даже и с него в състава Наполи щеше да страда. Тимът беше предсказуем и това потвърждава, че единствено един футболист - който и да беше той, не можеше да реши този проблем ”, сподели още Саки.

Скоро Милан и Наполи ще изиграят още два мача, които са може би по-важни - на четвъртфиналите в Шампионската лига. “Слаб дуел или къс интервал на рецесия могат да се случат на всички. Милан мина през подобен, а виждаме, че и Ливърпул е усложнен. Но в този момент Спалети би трябвало да бъде доста мощен, тъй като е нужно да се работи в чисто психически аспект. Това беше тежък удар за играчите на Наполи и е належащо бързо да се възстановят от него ”, приключи Саки.
 Лучано Спалети: Не се представихме на нормалното си равнище Лучано Спалети: Не се представихме на нормалното си равнище
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР