Имението на Майкъл Джексън - "Невърленд", отново е обявено за

...
Имението на Майкъл Джексън - "Невърленд", отново е обявено за
Коментари Харесай

Имението на Майкъл Джексън поевтиня със 70 млн. долара

Имението на Майкъл Джексън - "Невърленд ", още веднъж е оповестено за обмен. Цената му обаче е фрапантно по-ниска на фона на следващите обвинявания против Краля на поп музиката в полови похищения.

Калифорнийското имение е оповестено за продажба при цена от 31 млн. $ - със 70 млн. по-малко, в сравнение с при предходния търг през 2015 година. Смята се, че спадът на цената е резултат от естествени бедствия, само че парцелът е добре поддържан. Джексън в началото го закупи за 20 млн. $ през 1987 година.

Новините за новия търг идва дни след излъчването на документален филм, в който два души настояват, че са били полово измъчвани от Майкъл Джексън, когато са били деца.

Адвокатите на починалата звезда оповестиха, че ще съдят малкия екран HBO поради излъчването на кино лентата. Те настояват, че лентата не показва всички гледни точки и е агитация. Представителите на Майкъл Джексън са безапелационни, че медии още веднъж се пробват да се възползват от името на артиста за лични облаги, написа "Гардиън ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР