Имение, което някога е било един от най-скъпите имоти в

...
Имение, което някога е било един от най-скъпите имоти в
Коментари Харесай

Имението, което трябваше да бъде продадено за $39 милиона, но беше купено за едва $4,6 милиона

Имение, което в миналото е било един от най-скъпите парцели в Ню Джърси, към този момент има нови притежатели. И те са платили за него ненадейно ниска цена.

Назад през 2013 година къщата с 28 спални в Инглауд, позната като Gloria Crest Estate, е била оповестена за продаден за впечатляващите 39 милиона $. През идващите няколко години обаче нейната цена е била понижена на няколко пъти.

Само година след стартирането на първичната публикация за близо 100-годишната къща, известна още като Белия дом на Инглауд, са желали 25 милиона $, написа CNBC. През идващите няколко години цената продължава да пада последователно и към 2017 година към този момент е на половина от в началото оповестената.

Скоро по-късно на имението е наложена забрана откакто притежателите му банкрутират поради неизплатени отговорности по ипотека в размер на 7,3 милиона $. След това парцелът за малко е свален от продажба.

В средата на 2018 година е пусната нова публикация за него, този път на стойност от 12 милиона $. През идващите няколко години цената е понижена още 2 пъти - на 9,99 и на 5,99 милиона $.

За всички тези 8 години издигнатата през 20-те години на предишния век къща минава през най-малко четири разнообразни брокерски компании. Тази, която съумява да подписа дълго чаканата договорка е изпълнителният шеф на Signature Realty NJ Мишел Паис.

" Имотът коства толкоз, колкото купувачът е подготвен да даде за него ", споделя тя. " За това какво желае купувачът няма никакво значение какво твърди или търси продавачът. И това важи за всеки един парцел ", прибавя Паис.

През предишния месец с нея с свързва покупател, който предлага 4,6 милиона $ за имението, ситуирано на близо 5 акра. Това е с 88% по-малко от в началото оповестената цена, само че в последна сметка той го получава за толкоз. Днес той е новият притежател на парцела, строен през 1926 година и разполагащ с 8 спални и 9 бани.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР