Имате среща с приятели, специален повод или отивате на романтична

...
Имате среща с приятели, специален повод или отивате на романтична
Коментари Харесай

7 стилни стайлинг идеи за лятна вечеря

Имате среща с другари, специфичен мотив или отивате на сантиментална вечеря – прелестно, само че постоянно поражда огромния въпрос – " Какво да облека? " Не е належащо да изваждате всичко от дрешника и да си създадете същинско напрежение. Ние ще улесним избора ви, тъй като сме ви избрали сбирка от няколко съвременни и стилни визии.

Когато става въпрос за повърхностно и шикозно лятно облекло за вечеря, струящата се макси рокля в комбиниране със сандали е съвършеният избор. Макси роклята обезпечава комфортна и непринудена визия, до момента в който сандалите прибавят нотка грациозност. Тази композиция е освен стилна, само че и ви охлажда в летните жеги.



Ако предпочитате по-небрежна и закачлива визия, дънковите къси панталонки в композиция с бяла риза са превъзходен вид. Дънковите къси панталонки са универсални и могат да се обличат с топове или с блузи според от мотива. Съчетайте ги с ленена бяла риза, като можете да заложите и риза с принт или ослепителен цвят, с цел да добавите характерност към облеклото си. Тази композиция е идеална за спокойна среща за вечеря или доброволно излизане с другари.



За изискан и изтънчен външен тип изберете бели сатени къси панталонки, съчетани със сатениран топ и черни сандали с груба подметка.Така композиция излъчва типичен и безконечен жанр, който е съвършен за специфичен мотив или изискана вечеря. Белият сатенен панталон придава свежо и ефирно чувство.



Друг изящен и изтънчен вид за лятна вечеря е миди пола и потник в един цвят, съчетани с бяла жилетка. Този избор на облекло е по едно и също време моден и комфортен, което ви разрешава да се насладите на вечерята си с лекост.



Ако предпочитате по-женствена и сантиментална визия, обмислете съчетаването на черен панталон пола с копринен потник. Тази композиция е безпроблемно елегантна. Съчетайте панталона и копринения потник с обувки на ток и прибавете деликатни бижута за нотка грациозност.



Една стилна концепция за облекло за лятна вечеря е съчетаването макси рокля с отворени плещи и пай пуловер. Тази композиция е по едно и също време съвременна и привликателна, като ви разрешава да покажете малко кожа, като в същото време изглеждате елегантно.



Ако търсите по-комфортен външен тип, обмислете носенето на дънки. Тази безконечна класика с черен потник може да се съчетае с обувки на платформа и клъч.



Ключът е да изберете облекло, което ви кара да се чувствате уверени, което ви разрешава да се насладите оптимално на срещата си за вечеря. Не забравяйте, че най-важното е да се наслаждавате на компанията и вкусната храна, тъй че се обличайте и се забавлявайте.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР