Имаше определени хора, които изнасят някакво представление. Това не са

...
Имаше определени хора, които изнасят някакво представление. Това не са
Коментари Харесай

Пенев: Поръчкови хора изнесоха представление, това не са истинските фенове

" Имаше избрани хора, които изнасят някакво зрелище. Това не са същинските почитатели на този клуб. Тези поръчкови хора се пробваха да отклонят вниманието от едно погрешно и неспособно ръководство на управлението. Нищо повече ", разгласи треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев след загубата от ЦСКА с 1:2 в дербито от осмия кръг на Първа лига.

На стадион " Българска войска " ЦСКА 1948 поведе в резултата малко след почивката, само че домакините стигнаха до цялостен поврат с два късни гола. Още преди мача Пенев бе посрещнат с освирквания от почитателите на " алените ", а представителите на ЦСКА 1948 в ложата на стадиона - Ради Здравков, Валентин Илиев и Добрин Гьонов - бяха изгонени от последователите.

" Искам да поздравя момчетата, изиграха доста добър мач и се вложиха до дъно. Защо не спечелихме? Защото още първото полувреме при 0:0, при 0:1 изпуснахме доста чисти положения за гол, да увеличим задатъка и щеше да е много мъчно за поврат. Това е единствената причина. Трябва да продължаваме тъкмо в тази линия. Футболът е игра, играеш по-добре - губиш. Така че с едно самочувствие, с високо вдигната глава, продължаваме ", разяснява Пенев след срещата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР