Имаше много широко прокламиране на мерки в подкрепа на бизнеса

...
Имаше много широко прокламиране на мерки в подкрепа на бизнеса
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Останахме с прекъснати доставки на газ, в ролята на просяци сме


Имаше доста необятно оповестяване на ограничения в поддръжка на бизнеса и нищо от това не се случи. Накрая останахме с прекратени вериги на доставки на природен газ безалтернативно и в ролята на просяци. Това разяснява пред БТВ зам.-председателят на Българската търговско-промишлена палата Красимир Дачев.

По думите му най-странното е, че ръководещите не схващат, че бизнесът е държавата.

„ Една страна без стопанска система не е страна, държавният служител не е страната. Държавата сме ние, които пълним държавния бюджет “, означи Красимир Дачев. 

По думите му огромна  част от Европейския съюз не престават да купуват съветски газ, по този начин, че това, което  ползваме, отново е съветска газ, единствено че се купува от гърците и те ни я препродават.

„ Когато имаш един снабдител и го псуваш и се държи с него като със собствен зависещ, и му казваш, че няма да работиш с него, най-естественото нещо е да каже: Добре “, съобщи Красимир Дачев.

„ Ние бяхме тези, които се бихме в гърдите пред целия свят и казахме, няма да работим с вас, а пък нямаме опция.  Това са логистични връзки, които са изграждали десетки години и в този момент за една секунда се скапват “, уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР