Имаше грамадно кълбо огън и нищо не виждах, споделя обгорелия

...
Имаше грамадно кълбо огън и нищо не виждах, споделя обгорелия
Коментари Харесай

Оцелелият по чудо Красимир от Бързина: Къщата падна от взрива, но Бог ме спаси

Имаше грамадно кълбо огън и нищо не виждах, споделя обгорелия мъж

Бог ме избави. Това сподели пред бТВ оживелият по знамение Красимир Ангелов от хайрединското село Бързина. В петък вечерта гърмеж на газова бутилка унищожи изцяло дома му, а пред бТВ тази заран той описа по какъв начин до момента в който я изнасял на открито, видял огромно огнено кълбо, само че останал в схващане. 

Докато минавал през вратата, винтилът изхвръкнал нагоре и бутилката се самозапалила.

„ Съседът споделя „ виж какво става с теб! Дай да те водим до Бърза помощ! “. Отговорих му „ Каква Бърза помощ? Нищо ми няма “. Бях в потрес и изобщо не знаех какво се случва. Пораженията са съществени. Бог ме е запазил. Имам възприятието, че някаква мощ е била до мен. Аз съм набожен човек. Господ ме е защитил “, споделя 55-годишният мъж. 

Той оцелява по знамение, само че е с 15% изгаряния и към момента е в стрес. Вчера Красимир не съумя да застане пред камерата на бТВ, тъй като в случая губи всичките си облекла. Получава обаче нови от положителни хора, които му носят помощта на място.

Ударната била е толкоз мощна, че се усеща от къщите, които са на 300 метра разстояние, а детонацията се е чула още по-надалеч.

От дълги години Красимир готви и се отоплява на газ. Усетил, че стартира да фучи и решил да изнесе бутилката на открито, с цел да няма проблем с къщата, само че за злощастие остава без покрив над главата си. 

Валери е индивидът, при който Красимир се приютява.

„ Няколко часа откакто разказахте за случая, едно младо семейство донесе облекла, обувки и пари за Краси. Благодарение на това той в този момент е облечен “, разяснява Валери.

Красимир се надява да получи и покрив над главата си – „ някакво фургонче ", в което да живее. „ Друго не желая. Надявам се да има и още положителни хора, които да ми оказват помощ “, споделя потърпевшият мъж.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР