Имаше един лаф: ти го гониш през вратата, то влиза

...
Имаше един лаф: ти го гониш през вратата, то влиза
Коментари Харесай

Джендъри ни се натрисат през комина

Имаше един лаф: ти го гониш през вратата, то влиза през прозореца; сваляш го от прозореца, то се вмъква през комина. Като не можаха да пробутат Истанбулската спогодба на всички страни в Европейски Съюз и парламентите на доста страни не желаят да я ратифицират, шефовете на Евросъюза се хванаха за нова врътка. "Социалният пол " и отбраната на гейове и лесбийки, в това число на правото им на брак и осиновяване на деца, които желаеха да ни натрапят посредством конвенцията, провокираха кавги в доста страни и поради отпора на обществата и на всички типове вероизповедания доста от парламентите не дават "зелена светлина " на документа, даже когато държавните управления са го подписали, както е и в тази ситуация с България да вземем за пример. Сега обаче узаконяването на двуполовите бракове се вмъква през комина.
Румънец и тъмнокож американец още преди 6 години повели правосъдна борба техният брак да бъде публично приет в Румъния, където регистрирането на гей фамилии е неразрешено. И на ти тебе - завчера бе обявено, че Европейският съд в Люксембург е постановил, че еднополовите бракове имат същите права за престояване в страни от Европейски Съюз, както и двуполовите фамилии. Нещо повече, споделя съдът - страните членки на Европейски Съюз са длъжни да признаят брака и да дадат жителство и на двамата хомосексуални съпрузи, даже в случай че единият от тях не е гражданин на Евросъюза. Но наглостта отива и още по-нататък: в случай че националните законодателства не позволяват еднополовите бракове, страните би трябвало да трансформират законите и конституциите си! С една дума - страни като България, Румъния, Латвия, Литва, Словакия, Полша, които не позволяват еднополови бракове, оттук насетне са длъжни да ги разрешат. Щото възбраната им била дискриминационна. То си е напряко апел: отивайте в някоя "цивилизована " страна, женете се там и елате да си живеете в България! Нито традициите, нито битът, нито обстановката в обособените страни имат някакво значение. Ами че това си е напряко преписано от Истанбулската спогодба - там си беше казано напряко, че изброените "дреболии " не може да служат за опрощение при неспазването на правата на еднополовите. Едно са пропуснали в Люксембург - да си назначат една група "ГРЕВИО " да постанова тежки наказания на "непослушните " страни.
Хайде в този момент да си спомним нашумелия случай от предходната година, когато две лесбийки, сключили брак във Англия, дадоха на съд Столичната община, тъй като Фандъкова отхвърли да признае еднополовия им брак, забранен от българската конституция и Семейния кодекс. Естествено, юрист на двете лесбийки стана жена от една Неправителствени организации, защитаваща гейове, лесбийки, транссексуални и прочие И въпреки съдът в Люксембург да не споделя непосредствено "разрешете еднополовите бракове ", а отнася решението си сякаш към признаването на поданство, в действителност става дума за едно и също. И тъй като законодателствата на другите страни в Европейски Съюз са прекомерно разнообразни, оттук насетне настава един юридически безпорядък на континента - парадайс за юристите и пъкъл за институциите.
Все повече политици, партии и страни на континента стачкуват против концепциите на евробюрократите и техните органи да лишават правото на страните на национална еднаквост, национална политика и национална самостоятелност. В Брюксел се вършат, че не виждат това, само че в случай че продължава по този начин, в последна сметка това ще изяде главата на Евросъюза като формирование. Но в тази ситуация става дума за нещо по-опасно - насаждана "от главата ", пропагандата на хомосексуализма и лесбийството стартира да дава плодове. Ако до неотдавна тези феномени бяха по-скоро разновидност в държанието и биологията на обособени хора, през днешния ден те към този момент се назовават "ЛГТБ " и се натрапват като нормалност против "остарелия " традиционализъм. Процесът последователно оказва своето въздействие върху обществото и най-много върху новите генерации. Спомнете си абитуриентския ден в столичната математическа гимназия, когато момчетата излязоха в двора, дегизирани като мадами. Подражанието на гейове и лесбийки става мода. А до каква степен води това, ни сподели британският в. "Дейли мейл " преди няколко дни. В английско учебно заведение било неразрешено момчетата да носят летни къси панталони, трябвало да облекат "джендер неутрални поли ". С тези дрехи трябвало "да се усещат по-добре ". Родителите се вдигнали на митинги. Е, "когато джендър идеолозите заемат виновни позиции, никой да не се чуди, че резултатът е подобен ", пишат постоянно западните вестници.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР