Имаше дълъг дебат относно стандарта Euro 7. Автомобилната индустрия най-накрая

...
Имаше дълъг дебат относно стандарта Euro 7. Автомобилната индустрия най-накрая
Коментари Харесай

Euro 7 може да бъде приложен?

Имаше дълъг спор по отношение на стандарта Euro 7. Автомобилната промишленост най-сетне може да се помири с последното решение и макар че някои от условията са доста амбициозни, те към момента са постижими за промишлеността.

„ Автомобилната промишленост е уверено ангажирана с задачата за непрестанно възстановяване на качеството на въздуха за отбрана на здравето “ - сподели Хилдегард Мюлер, президент на Асоциацията на автомобилната промишленост VDA - „ Евростандартите са кардинално ефикасен инструмент. Новият стандарт за излъчвания Евро 7 ще помогне за в допълнение понижаване на излъчванията от автомобилния превоз и по този метод ще докара до възстановяване на качеството на въздуха. “

Новите условия включват, наред с други неща, по-силно в началото контролиране на праховите частични от спирачните апарати и абразията на гумите, нови бордови технологии за мониторинг, отчитане на по-малките размери на частиците в отработените газове и удължената устойчивост на системите, свързани с излъчванията.

С оглед на идната промяна до 2035 година регламентът за колите ще бъде номинално по-нисък, само че новите спомагателни условия значат доста понижаване на излъчванията по отношение на Евро 6. Предстои по-строга регулация, изключително за тежкотоварните търговски транспортни средства.

В допълнение към забележителното стягане на граничните стойности за азотни окиси, Euro 7 се концентрира по-специално върху работата на мотора при ниско натоварване в града. Това има за цел да подсигурява, че транспортните средства са доста чисти, даже по време на дълги интервали на престой в градска употреба.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР