Имаме знанието какво трябва да постигнем. Имаме знанието как, с

...
Имаме знанието какво трябва да постигнем. Имаме знанието как, с
Коментари Харесай

Министър Божанов: Четиригодишният мандат е достатъчен Министерство на електронното управление да осъществи планираните реформи

Имаме знанието какво би трябвало да реализираме.

Имаме знанието по какъв начин, с какви принадлежности да го създадем. Така че безусловно реалистично е в този период даже и по-рано да правим тези промени, които сме присъединили в съдружното съглашение ”, сподели министър Божидар Божанов в ефира на bTV радио и добави, че задачата му е да се реализират резултати, а четиригодишният мандат е задоволителен за поръчките, които новото министерство е дало.

Хубавото на електронното ръководство е, че то даже и на смешка казано работи по-добре с по-малко пари, тъй като това те подтиква и стимулира да си ефикасен. Така че не сме заложили в бюджета разноски, които са по-големи по някакъв метод от предишни години, съобщи министър Божанов като акцентира, че следва разбор на предишни раходи, само че негов фокус е свършената работа.

“Трудовите книжки ще отпаднат. Започнали сме работа по това, само че там има по-дълги тематики. Например създаване на указател, информация, която се съдържа само в трудовата брошура. Затова може да не отпаднат толкоз елементарно, също така би трябвало данните от книжките да бъдат трансферирани в някакъв интервал дали от шеф или по някакъв различен ред ”, сподели министърът, само че изрично съобщи, че трудовите книжки ще отпаднат.

“Държавната организация ще бъде закрита до дни. Предстои да започва работа ликвидационна комисия, с която да бъдат разказани всички активи, планове, пасиви и така нататък И отвън тази официална част, има тематики, тактики от последните години, които могат да се употребяват, само че им би трябвало още малко надграждане ”, довърши Божанов като акцентира, че неналичието на политическа мотивираност от предните мандати е обвързвана с неща, които изискват смяна засягаща постоянно и нечии ползи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР