Имаме сблъсък на двама перфектни оратори. Харизмата на Реджеп Ердоган

...
Имаме сблъсък на двама перфектни оратори. Харизмата на Реджеп Ердоган
Коментари Харесай

Илхан Андай: Ердоган играе ва банк

Имаме конфликт на двама съвършени оратори. Харизмата на Реджеп Ердоган е на привършване, Мухарем Индже изкара доста хора по улиците, тъй че изненади са вероятни. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ журналистът Илхан Андай във връзка провеждащите се през днешния ден предварителни президентски и парламентарни избори.

Опозицията води акцията в интернет, заради неспособност да се осъществят техни разкрития по малките екрани. Ердоган е с нова тактичност – по националната телевизия се редуват футбол и изяви на турския президент, съобщи Андай.

Ердоган играе малко ва банк, тъй като в последния ден преди изборите упрекна Индже, че е взел участие в опита за прелом. По всичко наподобява, че тази нощ ще роди доста кавги, уточни журналистът.

Ако Ердоган не завоюва изборите на първи тур, ще го забележим в нова роля, с ново лице. От влизането си в политиката той смени 7-8 лица, добави той.

По думите му връзките сред България и Турция сега са уравновесени. Бойко Борисов работи добре с Ердоган. Ако Индже завоюва, той е по-диалогичен, неговият разговор ще бъде повече с Румен Радев. Ако Индже завоюва, Движение за права и свободи ще се изтласка доста напред, ДОСТ ще бъде заличена, сподели още Илхан Андай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР