Имаме предложение, което не е ново - промяна в НПК

...
Имаме предложение, което не е ново - промяна в НПК
Коментари Харесай

Каракачанов: Полицията има нужда от подкрепа, не от политически заигравания

Имаме предложение, което не е ново - смяна в Наказателно-процесуален кодекс за отпадане на съкратената процедура за такива тежки случаи като убийството в Русе и сходното такова преди години във Велико Търново. Опитите да се вършим на прекомерно демократични в сходни закононарушения, не води до нищо положително. Това разяснява по Нова тв министър Красимир Каракачанов.

Обществото не поддържа смъртно наказване, такова няма да се одобри и от Народното събрание. Но във всички тези убийства виждаме, че става дума за хора изпаднали напълно от обществото. Такива хора би трябвало да получават оптималното наказване - доживотна присъда без право на подмяна, разяснява Каракачанов.

Идеята за химическата кастрация също е една концепция, която се разисква в обществото от дълго време, сподели министърът. Бяха наляти един милиард лв. за интеграция, само че това не прави работа, уточни той. Тези хора не работят, основават проблеми, правят закононарушения, и по този начин се връщаме към тематиката за грамотността, сподели Каракачанов.

Полицията има потребност от поддръжка, а не от политически заигравания, сподели той.

Обсъждат се 4-5 имена за основен секретар на Министерство на вътрешните работи, когато се спрем на име ще го оповестим, сподели Красимир Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР