Имаме политически служебен кабинет и за нас това е правителство

...
Имаме политически служебен кабинет и за нас това е правителство
Коментари Харесай

Служебният кабинет е политически - на ГЕРБ

" Имаме политически длъжностен кабинет и за нас това е държавно управление на ГЕРБ. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Народното събрание.
" Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази обстановка. Отговорност за това носят ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, които ги гласоподаваха ", разяснява тя.
Нинова е безапелационна, че Българска социалистическа партия ще продължи да бъде опция на подобен модел на правене на политика.
" Събитията в Министерство на вътрешните работи подлагат под подозрение честните избори, а това е най-важната задача за служебния кабинет, за партиите и за цялото общество. Заложени са мини в едно от най-важните министерства. Това е първият длъжностен кабинет, който стартира с митинги против него. Калин Стоянов и Живко Коцев не трябваше да остават на постовете си ", счита Нинова.
По-рано служебните министри поставиха клетва пред депутатите.
" Случи се сценка с 10 минути клетва с два химна. Ако можеше, Българска социалистическа партия щеше да гласоподава срещу служебното държавно управление. В парламентарна република депутатите не съумяха да кажат и една  дума. Дори политическите водачи нямаха право на заявления ", възмути се Иван Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР