Имаме първи поглед към OnePlus V Fold! Типстърът Steve Hemmerstoffer (известен

...
Имаме първи поглед към OnePlus V Fold!
Типстърът Steve Hemmerstoffer (известен
Коментари Харесай

Рендери разкриват повече за дизайна на OnePlus V Fold

Имаме първи взор към OnePlus V Fold!

Типстърът Steve Hemmerstoffer (известен още като onleaks) в съдействие със SmartPrix показа рендери на първия в историята сгъваем телефон на компанията.

По време на събитието Cloud 11 OnePlus удостовери, че ще пусне сгъваемите телефони през третото тримесечие на 2023 година, като има клюки, че това ще се случи през август.

По-рано тази година компанията също по този начин записва комерсиална марка V Fold и V Flip в Китайската национална администрация за интелектуална благосъстоятелност.

Изтеклите рендери на OnePlus V Fold ни дават първи взор към устройството от всички ъгли. Веднага се вижда, че OnePlus V Fold наподобява на Galaxy Z Fold от Samsung. И двете изображения разкриват тънки рамки към двата екрана – това приказва за евентуално огромно съответствие екран към тяло.

OnePlus V Fold наподобява много тъничък. Коженият заден панел в черен цвят има издаден кръговиден модул на камерата с марката Hasselblad. Модулът съдържа датчици за камера и перископен обектив. Сгъваемият телефон има обичания slide alert и бутони за контролиране на силата на звука в десния край. Има два високоговорителя от горната страна и още един изпод, дружно с USB-C порт.

Това, което можем да кажем към този момент, е, че сгъваемият телефон не наподобява като ребрандирана версия на OPPO Find N2. Предишен отчет също допуска, че екранът ще има 2K резолюция.

Очакваме повече детайлности за OnePlus V Fold през идващите седмици.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР