Имаме нужда от ясно евроатлантическо мнозинство. Това заяви в Лице

...
Имаме нужда от ясно евроатлантическо мнозинство. Това заяви в Лице
Коментари Харесай

Надежда Нейнски отсече, от какво имаме нужда

Имаме потребност от ясно евроатлантическо болшинство. Това съобщи в " Лице в лице " Надежда Нейнски, някогашен външен министър и някогашен дипломат в Турция.

" Това болшинство би трябвало да дефинира главните цели на България и към тях да се търси опция за сформиране на държавно управление. Не да се да се наредят хора, на които да им се дадат функции. Българското общество и хайлайф има отговорност към ориста на България ", коментира тя.
-->
„ Вчера чух за случката с детето на дипломат ни в Съединени американски щати, когато „ Луфтханза “ е споделила, че България е част от Руската федерация. В тяхната визия България има перманентна връзка до ден сегашен. Оказва се, че неуверената политика на България е оказала въздействие върху престижа “, добави тя.

„ Българите живеят с ниски приходи и са на опашката на Европейски Съюз поради дългите години, в които социалистическата партия управляваше и след настъпването на демокрацията. Трябва да си напомним историческите обстоятелства. Неслучилото се участие в еврозоната и Шенген демонстрира недоверието към България “, акцентира някогашният външен министър.

„ Войната в Украйна промени отношението на Съединени американски щати освен към Украйна, само че и към Европа. И Обама, и Тръмп имаха политика на евакуиране на Съединени американски щати от интернационалните каузи. Този вакуум беше заместен от апетитите на Русия. Преди нашествието Русия изпрати две писма – до Съединени американски щати и НАТО. Тази война пробуди освен Съединени американски щати за отговорността, която имат за демокрацията, тъй като другояче ще останат уединен остров измежду милитаризирано властническо пространство “, добави Надежда Нейнски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР