„Имаме колективно затваряне на очите при сключването на договора за

...
„Имаме колективно затваряне на очите при сключването на договора за
Коментари Харесай

Зам.-министър Христанов: Няма да ни пуснат в Шенген, докато имаме ГКПП, дадено под наем

„ Имаме групово затваряне на очите при сключването на контракта за отдаване чартърен на контрола над това Граничен контролно-пропусквателен пункт. В момента страната носи пробите от ветеринарния надзор в столицата, само че с цел да се подреди същинска лаборатория трябват време и пари. Ако някой възвърне частна лаборатория на границата отсега нататък, това сигурно ще е обвързвано с корупционна обязаност “, изясни той пред Българска национална телевизия.

По думите му точно „ Капитан Андреево “ е една от главните аргументи за свалянето на държавното управление, тъй като ГКПП-то дало ясно да се разбере на подмолните кръгове, че „ държавното управление не е диалогично, властта за нас не е самоцел, а инструмент “.

„ Имаше закани и опити за подкупи, когато се отдръпна „ ИТН “ напъните в тази посока стопираха “, съобщи Иван Христанов.

По думите му има групово затваряне на очите.

„ Ще има опит корупционната процедура на границата да бъде възобновена, ще се положат старания да се оправдава остарялата скица. Имаме още време и го използваме пълноценно. Целта е да осветлим границата дотам тъй че да се спрат порочните практики на съответни структури “, добави Иван Христанов.

Той посочи, че от основния прокурор Иван Гешев зависи дали ще има обективно следствие и санкции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР