Имаме кардинален проблем с националната сигурност. Това, което ни спъва

...
Имаме кардинален проблем с националната сигурност. Това, което ни спъва
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Общите ни пари отиват при олигарсите, а това отлага Шенген

Имаме съществен проблем с националната сигурност. Това, което ни спъва е непрозрачното еднолично систематизиране на общите ни пари, които отиват в джобовете на олигарсите ”, съобщи пред Bulgaria ON AIR водачът на ДСБ военачалник Атанас Атанасов. Той акцентира, че политическа воля за смяна на статуквото няма.

" От 11 години сме в Европейски Съюз и не сме в Шенген, не сме в еврозоната и не сме в банковия съюз, а също по този начин върху нас има мониторинг. Всичко това са обстоятелства, които демонстрират недоверието на западните ни сътрудници към нас “, посочи гостът.

" Западните ни сътрудници демонстрират, че „ баща ще ни купи колело, само че някой различен път “. Много мощно се прикрива у нас, само че в доста авторитетни западни издания, беше перифразиран националният ни лозунг – от " Съединението прави силата " в " Корупцията прави силата ".

Шенген с изключение на граничен надзор, значи продан на разследваща информация сред институциите за сигурност. Те нямат доверие към нас “, уточни ген. Атанасов.

По негови думи Народното събрание е обезличено, защото от него нищо не зависи и действителна работа там не се прави. То предложило зрелища на хората.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР