Имаме издадени актове за около 235 млн., които са в

...
Имаме издадени актове за около 235 млн., които са в
Коментари Харесай

Шефът на „Националната лотария”: Никога не съм чувал за такса спокойствие към властта

„ Имаме издадени актове за към 235 млн., които са в начална правосъдна фаза. Смятам, че не сме създали нищо неправилно и ще го потвърдим пред магистратите. Винаги съм бил уверен, че работим прецизно по закона ”. Това съобщи в извънредно изявление за ”, изпълнителният шеф на „ Националната лотария Димитър Ганев .

Той изрично съобщи, че не е знаел за среща сред премиера Бойко Борисов и обвинения предприемач Васил Божков. „ Не мисля, че такава среща е щяла да бъде потребна за нас. New Games и „ Националната
лотария ” пари на властимащи не са давали ”, безапелационен бе Ганев.

Той съобщи, че не е чувал и за среща на укриващия се в Дубай
хазартен необут и управлението на bTV в централата на ГЕРБ.

„ През годините, в които аз съм работил с Божков, най-близките му сътрудници постоянно са били семейство Найденови. Моите срещи в „ Нове Холдинг ” са били безусловно служебни и с предварителна спогодба. Няма по какъв начин съдружници да не спорят, само че Божков е бил предвидим сътрудник и аз не съм имал проблеми с него в бизнес връзките ”, изясни изпълнителният шеф. И акцентира, че от няколко месеца насам не беседва с обвинения предприемач.

„ Подписвал съм всичко безусловно умерено. Още от февруари фирмите ни са подложени на щателна проверка от Национална агенция за приходите и инспекциите не престават ”, сподели още Ганев.
Той съобщи, че не счита, че Божков е „ търгувал с въздействие във връзка с бюджетите на „ Националната
лотария ”, що се отнася до договорът й с NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР