Имаме двойно повече общински съветници и 14 кандидата на ВМРО

...
Имаме двойно повече общински съветници и 14 кандидата на ВМРО
Коментари Харесай

Каракачанов разкри: Разочарован съм от резултата в София

Имаме двойно повече общински съветници и 14 претендента на Вътрешна македонска революционна организация отиват на балотаж. Очакванията ми в София не се препокриха. Единият от претендентите за кметове, който в този момент стана общински консултант, единствено плюеше по другите участници. Това сподели в "Плюс-минус " по Нова тв министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

"Когато всички скачаха по госпожа Фандъкова, Джамбазки излезе като благородник и се застъпи за нея. Резултатът в София е доста по-нисък от упованията ми. Трябва да си отчетем грешките в акцията. Нашето предпочитание в София бе да не влизаме в тона на отричане, а да бъдем по-положителни ", добави той.

"Джамбазки изнесе акцията за евроизборите по един ослепителен метод. Той е един от най-уважаваните политици в България. Грешката беше наша, по-точно моя, тъй като искахме да водим позитивна акция, без да нападаме настоящия кмет ", сподели силовият министър.

"Колегите от градската организация ще се съберат и ще решат дали да подкрепим Фандъкова. Аз имам своето мнение, само че имаме правила. Не имам вяра моето мнение да се разграничава от тяхното, само че оставям подобен е процеса ", заключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР