Имам усещането и надеждата, че това е кабинет за 4

...
Имам усещането и надеждата, че това е кабинет за 4
Коментари Харесай

Василев: Мораториум върху цената на тока и парното е една най-големите простотии за последните 24 години

Имам чувството и вярата, че това е кабинет за 4 година Мисля, че това е допустимо. Зависи напълно от тях – в случай че държавното управление оправдае високите упования на обществото, ще изкара цялостен мандат. Мисля, че за България е добре да се върне към държавните управления с цялостни мандати. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният вицепремиер в кабинета " Сакскобургготски " Николай Василев, който беше номиниран за министър-председател в първия проектокабинет на " ИТН ".

Мораториум върху цената на тока и парното е една най-големите простотии на ръководството за последните 24 години.

По думите му с новото държавно управление има огромен късмет имиджът на България по света да се усъвършенства незабавно.

Ще поддържам държавното управление, в случай че извърши съкращенията в обществения бранш. Колкото по-бързо бъдат направени тези промени, по-лесно ще минат, сподели още Василев.

Еекстравагантно решение да има петима вицепремиери в кабинета. Цялостното усещане, че прекомерно доста ресори се разместват, само че това са организационни детайлности, съобщи Василев.

Той уточни, че съгласно него ръководещите имат желание да водят леви политики. Коалиционното съглашение е ляво. За момента на мен ми е равнение наляво. Да му мислят десните, добави той.

Ролята на страната в стопанската система ще е най-голяма от Виденов насам. За мен това е назадничав тип социализъм, означи някогашният вицепремиер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР