Имам провинциална амбиция на всяка цена да съм на екран.

...
Имам провинциална амбиция на всяка цена да съм на екран.
Коментари Харесай

Рачков проговори за любовта и новата си

" Имам провинциална упоритост непременно да съм на екран. Да не изтърва кокала, тъй като други го хващат ", сподели той на подбив. " Важното е да сме здрави, да имаме сили да продължаваме, тъй като нашият бизнес не е лек. Но то лека работа няма. Нямам проблеми да кажа, че ставам на 51. Как наподобявам? ", попита Рачков в предаването " На кафе " по Нова телевизия.

" Много неща ми се случиха през последната година. Наскоро се замислих и си дадох сметка, че последната година ми мина много постепенно. Освен формата " Като две капки вода " започва " С Рачков всичко е допустимо " първи сезон. Снимах филм за Българска национална телевизия, турне имам сега. Динамичен ми е животът, не се окайвам. Аз постоянно желая да си почивам, само че като остана 5-6 дни без работа и нещо почва да ме подпира и да ми става неспокойно ", разяснява Рачков.

" Отдавна не обръщам внимание на рецензиите, изключително на тези фейсбуци. Това е неприятна среда, нехигиенична. Ако четеш мненията за себе си, би трябвало да скочиш от Аспаруховия мост. Няма неоплют човек в България. Важното е ти да се чувстваш добре и да знаеш, че си си приключил качествено работата. За мен най-голямата премия е да видя едни усмихнати лица, когато изляза от студиото. Тези хумористични излъчвания са един оазис, освен за феновете, а и за мен самия. Винаги съм казвал, че нямаш право персоналните си проблеми да ги пренасяш върху феновете. "

" Любовта изисква тишина и успокоение. Никога не съм знаел за какво съм толкоз забавен на медиите по отношение на персоналния ми живот. Нито съм плейбой, нито съм висок, криви крайници... Господ това ми е дал. Аз се развличам с тези неща. Аз не давам изявленията за персоналния си живот, те така и така пишат, каквото си желаят ", съобщи Рачков, представен от България през днешния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР