Имам притеснение защо американският министър на отбраната не се срещна

...
Имам притеснение защо американският министър на отбраната не се срещна
Коментари Харесай

Плевнелиев: Румен Радев отказа среща с американския министър на отбраната

" Имам терзание за какво американският министър на защитата не се срещна с Радев. Тази среща е отказана от президента. Въпросът е за какво ". Това съобщи пред Nova News Росен Плевнелиев, президент на Република България в интервала 2012-2017 година

По думите му сегашната коалиция е най-лошо скроената в миналото, учредена на омразата против ГЕРБ. " Коалицията ще се клати всекидневно, сигурен съм, че ще има предварителни избори. Българска социалистическа партия и Демократична България ще се опитат да добутат до локалните избори, тъй като имат база в районите. Популистките партии от Политическа партия и Има Такъв Народ като усетят, че това се случва, ще провокират по-ранни избори. Ще си играят на котка и мишка и популистките партии ще скапват обединението ", уточни той.

Според него властта е взривила пътя към Еврозоната. " По меморандума за енергетиката евентуално са подписани от измислени герои и офшорни компании. По непрогледен метод може да е подписана договорка за милиарди. Хора, които бяха против инхаус поръчки, направиха тъкмо такива. В меморандума има уговорка за едномесечно предупреждение, би трябвало да го създадат скоро, с цел да защитят българските ползи ", прикани Плевнелиев. И добави, че по отношение на парите за пътните строители би трябвало да се ревизират всички контракти и да се разплати с компаниите, както и да поеме отговорност.

За него правляващите не са почтени към българския народ, тъй като косвено доставката на оръжия за Украйна се случва. " Те държат отговори, приканвам ги да го кажат в прав текст. За да не се разпадне обединението, те мълчат. Чрез Европейски Съюз и " Кимтекс " евентуално е имало сходни схеми ", сподели още Плевнелиев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР