„Имам предупреждение: очаквам пик на коронавируса този месец, около 12

...
„Имам предупреждение: очаквам пик на коронавируса този месец, около 12
Коментари Харесай

Стигаме К19 пика тези дни, оправяме се след Коледа: Сюзан Милър, която безпогрешно определи върха на - slava.bg

„ Имам предизвестие: чакам пик на ковид този месец, към 12 ноември, когато Юпитер се среща с Плутон (б.р. планетата с епидемиите, която образува Черния лебед на 12 януари, от който потегли К19 с първия разгласен смъртен случай)”, написа Сюзан Милър на 3 ноември.

Преди да поднесем цялата й прогноза, направена преди седмица, подсещаме какъв брой безпогрешна беше в предходната, която направи на 3 май: „ Плутон ръководи вирусите, а Юпитер в този момент пътува доста близо, което води до агресия на нещата, които по-малката планета управлява.

Така до момента се обясняваше експлоадирането на болестта, а Сатурн беше много покрай двете планети и придаваше съвестност на обстановката.

Сега и трите планети отслабват и в средата на май влизат в назадничавост, което незабавно ще докара до спад на разпространяването на вируса. В идващите месеци до края на септември ще помислим, че коронавирусът е приключен и си е отишъл, само че това може да се окаже неточност.

Плутон, Юпитер и Сатурн си връщат силата в края на септември – началото на октомври, което може да върне вируса. Затова е значимо да съблюдаваме обществена отдалеченост, да носи маски на закрито.

Най-късно в средата на декември ще имаме положителните вести, които чакаме от учените”.

Както сами виждате, 100% попадение преди 6 месеца на развиването досега. Ето и настоящата прогноза на най-влиятелният астролог на Съединени американски щати:

„ Тези планети са бавнодвижещи се и по тази причина започнахме да виждаме повишаване на броя на случаите с К19 през октомври, само че утежняването настъпи през ноември. Ще обърнем ситуацията с вируса към края на декември или по-точно, когато Юпитер и Плутон се отдалечат на повече от 10 градуса, а по Коледа ще бъдат на 8.

Около 12 януари дистанцията ще бъде реалност, тъй че бих заложила на тази дата или към нея да чуем положителните вести и действително да проработят имунизациите, само че множеството от нас няма да имат достъп до тях до второто или третото тримесечие на 2021 година

Но всички ще се усещаме окрилени, тъй като ще забележим светлината в края на тунела. И най-хубавата вест е, че Юпитер и Плутон няма да се съберат още веднъж до февруари 2033 г.”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР