Имам основания да считам, че Мартин Божанов - Нотариуса и

...
Имам основания да считам, че Мартин Божанов - Нотариуса и
Коментари Харесай

Рашков смята, че Нотариуса и Еврото са били във връзка с високи политически нива

Имам учредения да смятам, че Мартин Божанов - Нотариуса и Петър Петров - Еврото са били по отношение на високи политически равнища, с представители на високозаемащи постове от изпълнителната власт, което им е разрешавало да получават директна информация за това против кои лица се водят досъдебни производства, против кои лица се водят инспекции. Това заяви Бойко Рашков в коридорите на Народното събрание по отношение на краткотрайната парламентарна комисия за Нотариуса, съобщи кореспондент на  " Фокус "

" По подобен метод са били насочени и са се насочвали към жителите, наранени от дейности на държавни органи ", счита той. 

Попитан дали е Нотариуса и Еврото са имали някаква връзка с държавните управления на Борисов, той отговори " освен ", само че не даде повече детайлности. 

Той сподели, че в последната седмица активността на комисията била саботирана: " В последните няколко дни виждаме опит на Движение за права и свободи и ГЕРБ да саботират активността на краткотрайната комисия за следствие на случая с Нотариуса ". 

" Мисля, че причините за това са много изкристализирани. Те се дължат на събитието, че се събраха много обстоятелства, които разшираха предмета на проучването, която имаше комисията ", добави Рашков.  

По думите му обстоятелствата посочвали, че Мартин Божанов и Петър Петров - Еврото са имали връзка с високите етажи на властта.

" Връзката сред тях двамата, която не личеше първоначално, все по-ярко се демонстрира. Оттам ние ще стигнем до много по-високи равнища на въздействия, в това число в политически среди ", счита Рашков. 

Той разгласи, че имало голям брой поръчки за включване на жители и юристи за чуване. Според него те щели да дадат повече изясненост за кръговете на влияние около Нотариуса и Еврото. 

Според Рашков активността на комисията не е избирателен щаб, каквито обвинявания бяха отправени през вчерашния ден от представители на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР