Имам една гола снимка отпреди години, с която не се

...
Имам една гола снимка отпреди години, с която не се
Коментари Харесай

Тото пак се изкара жертва

" Имам една гола фотография отпреди години, с която не се гордея. В момента имам и жена, която не може да я припознаеш от други хора. Тя е била с мен преди години, а в този момент какво да й кажа: " Да го духаш. Какво ще духаш, своя... Ето ти го " - това бе мъдрото изявление на изпълнителя Тото във връзка негова гола фотография. Малцина от почитателите на рапъра схванаха смисъла на титана на мисълта от Враца. 

Така и не се разбра за какво артистът е разгласил въпросния фотос, само че приказва доста разпалено за него.

" Разбираш ли, на идващия ден съм с Луна в " Капките ". Много е унизително и детрониращо, когато те видят гол, брат. Най-близките ти, майка ти, татко ти, почитатели. Много е унизително. "



Певецът се чуди какво да изясни на сина си един ден за какво татко му се е снимал гол. Или на щерка си.

" Децата ще кажат на децата ми: " Ааа, това е оня с голия... от интернет ".

Оттам нататък съгласно рапъра са почнали колажи по какъв начин прави орална обич на някакви хора и други образни самодейности.

" Това са неща, които ще се покажат на щерка ми. А аз играя Луна на идващия ден в " Капките ". Шибаната Луна! И през това време вървят и участия. И е мегаунизително, бате " - разяснява Тото.

Според него той не е могъл да огледа никого в очите много време. Имали са три участия за един ден във Варна, Плевен и Боровец и доста се срамувал. След изявлението, че Тото е бил с " шибаната Луна ", певицата разяснява:

" Очевидно някой си прави реклама на мой тил. Нямам никаква визия кой и за какво употребява моето име, само че в случай че му доставя наслаждение, да го употребява. Аз нямам нищо срещу. "

Певицата не се срами от тялото си, само че споделя, че няма никакви голи фотоси и в никакъв случай не е имала такива.

" Имам прелестно тяло, само че по-скоро бих разголила душата си пред хората, в сравнение с да се покажа гола. Никой не би трябвало да има интерес от моето голо тяло или от " шибаната " Луна " - безапелационна е певицата и прибавя: " Аз нямам какво да укривам от хората ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР