Имам един въпрос към госпожа Фандъкова - защо процедурата за

...
Имам един въпрос към госпожа Фандъкова - защо процедурата за
Коментари Харесай

Манолова с първа по-сериозна атака към Фандъкова

Имам един въпрос към госпожа Фандъкова - за какво процедурата за разчистване на София, за избор на сметопочистващи компании, се организира в този момент, една година по-рано преди да изтече договорът на към този момент наетите компании и какво се случва с обещанието да има общинско дружество, което да поддържа чистотата в града? Това сподели претендентът за кмет на София Мая Манолова, съобщи БГНЕС.
" Няма пояснение за какво откакто договорите на сметопочистващите компании изтичат след една година през август идната година, поръчката се прави в този момент. Това е поръчка за близо половин милиард лв., за 5 години, което ще трансферира и мандата на идващия кмет. Наистина нямам пояснение за какво това се прави в този момент. Също по този начин е и притеснително, че едно от значимите обещания, дадени на старта на предния мандат – да бъде основано и нормализирано общинско сдружение, което да се грижи за чистотата, не беше изпълнено. Имам своите догатки, само че отговорът би трябвало да го даде този, който е разкрил процедурата, а точно столичният кмет госпожа Фандъкова ", сподели Манолова
Мая Манолова и доброволци през днешния ден, 7 септември, стартираха събирането на подписи в Южния парк.
" Започваме неслучайно от Южния парк, тъй като превръщането на София в чиста и зелена столица ще бъде мой приоритет, главен приоритет в моята за стратегия за ръководство на София, което включва с изключение на поддържането и разширението, и основаването на нови паркове, само че също по този начин и поддържането и облагородяването на междублоковите пространства ", сподели Манолова.
Манолова ще показа програмата си на 17 септември - Денят на София. " Ще поканя медии, по-късно ще я оставя отворена до старта на предизборната акция, с цел да могат столичани да я допишат, да я поправят, да създадат своите оферти ", сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР