Имам чувството, че е целта тук е за накаква борба

...
Имам чувството, че е целта тук е за накаква борба
Коментари Харесай

Цитат на деня: За какво се борим? Струва ми се, че целта е надмощие

Имам възприятието, че е задачата тук е за накаква битка за превъзходство, защо се борим?

Това съобщи членът на съдийската гилдия и на правосъдния съвет Олга Керелска по време на съвещанието на колегията, на което се разисква назначението на изпълняващ длъжността ръководител на Софийския градски съд.

На предходното съвещание бяха обсъждани две оферти, само че никой не събра гласове - посочената от общото заседание на съда Десислава Попколева (внесено официално от председатепя на Върховния касационен съд Лозан Панов) и предлагането на ръководителя на Софийския апелативн съд Даниела Дончева - за досегашния краткотраен началник на районния съд - Стефан Милев. Попколева получи седем гласа " за ", Милев - четири. Днес колегията още веднъж стартира да разисква дали ръководителят на Върховен касационен съд има право да номинира.

За днешното съвещание той направи ново предложение за арбитър Красимир Машев. По време на разискванията обаче част от колегията, дружно с ръководителя на Върховния административен съд (ВАС) Георги Колев и определени от парламентарната квота, напуснаха залата. Това беше прилагано от болшинството в предишния съвет, само че при сегашния състав не падна кворум.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР