Джоузи Гибсън каза, че не е необходимо да благодарим“, докато

...
Джоузи Гибсън каза, че не е необходимо да благодарим“, докато
Коментари Харесай

Невероятното дарение на Джоузи Гибсън за убития хуманитарни работник беше разкрито, тъй като тя настоява, че „не е необходимо да благодарим“

Джоузи Гибсън сподели, че „ не е належащо да благодарим “, до момента в който подарява пари на фамилията на филантропичния служащ, погубен от израелски въздушен удар.

Джеймс Кърби, 47, беше един от седемте служащи на World Central Kitchen, убити при израелската офанзива на 1 април. Джеймс беше част от екип за сигурност, пътуващ с филантропични служащи, които бяха доставили повече от 100 тонове по този начин нужна храна, когато въздушните удари на IDF удариха конвоя. И трите транспортни средства в конвоя бяха ударени от израелски въздушен удар, до момента в който напускаха склад в Дейр ал-Балах, южно от град Газа.

Под фотография на Джоузи и нейния наследник, наслаждаващи се на пътешестване до Lego Land, потребителят се възползва от опцията да благодари на Джоузи за дарението на страницата Just Giving на семейство Кърби - която имаше за цел да събере пари за майката на филантропичната помощница Джаки. Потребителят сподели: „ Мисля, че дарихте на нашата страница за дарения за нашия прелестен Kirbs.

„ Ако това сте бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР