Звездата от Loose Women Надя Савалха и нейната най-добра приятелка

...
Звездата от Loose Women Надя Савалха и нейната най-добра приятелка
Коментари Харесай

Надя Савалха „възмутена“, когато откри истината за блокираното лекарство срещу рак, което може да помогне на приятел

Звездата от Loose Women Надя Савалха и нейната най-хубава другарка Хана Гардънър работиха неуморно, с цел да получат пионерско лекарство против рак, утвърдено за приложимост от NHS England, само че бяха неотдавна нанесоха голям удар, когато научиха разтърсваща нова информация зад отхвърлянето й.

59-годишният водещ води акция с Хана, която живее с второстепенен нелечим рак на гърдата, с цел да увеличи осведомеността за значимостта на лекарството Enhertu. Enhertu е първото лицензирано целево лекуване за пациенти с рак на гърдата с невисок HER2, който не може да бъде отхвърлен хирургически или се е популяризирал в други елементи на тялото, прочут също като метастатичен рак на гърдата. Това може да даде на хората както повече време за живот, по този начин и повече време преди болестта им да прогресира.

През март дуото и хиляди други останаха разрушени, когато Националният институт за опазване на здравето и високи достижения в грижите (NICE) отхвърли използването на лекарството в NHS England. По това време NICE...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР