Имахме възможност да блокираме центъра на София и работата на

...
Имахме възможност да блокираме центъра на София и работата на
Коментари Харесай

Костадинов: Нужен е диалог, а не блокади, скоро зеленият сертификат ще потъне в историята

Имахме опция да блокираме центъра на София и работата на институциите, само че се отказахме, тъй като би трябвало разговор. Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в декларация от името на група.

" Днес в София имаше митинг. Протест на свободни хора против ограничаващи ограничения. Протест, който ще остане като един от тези, сложили началото на възобновяване на българския етничен суверенитет ", сподели още Костадинов.

Той съобщи, че " Възраждане " приветства решението на държавното управление да стартира поетапно облекчение на " противозаконните ограничаващи ограничения. "

" До 20 март може да се случат много неща. Могат да решат в един миг, че скокът в заболеваемостта ще е съображение да се върнат още веднъж рестриктивните мерки. Въпреки това ние взехме решение да реагираме също по този начин доброжелателно на този жест. Днес " Възраждане " имаше опция, мотивация и подготовка да блокира освен центъра на София, само че и работата на институциите в столицата. Отказахме се да вършим това, тъй като считаме, че би трябвало да има разговор ", съобщи още Костадинов.

Според него, този разговор до някаква степен се е случил, само че министър председателят Кирил Петков не е дал отговор на въпросите на протестиращите.

Костадинов регистрира, че не е даден отгово р по кое време ще бъдат отстранените проби в учебно заведение.

Той е уверен, че доста скоро зеленият документ ще потъне в историята.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР