Имахме предложение за намаляване на ДДС за продуктите от малката

...
Имахме предложение за намаляване на ДДС за продуктите от малката
Коментари Харесай

Вигенин иска нови мерки срещу инфлацията

Имахме предложение за понижаване на Данък добавена стойност за продуктите от " дребната кошница " - месо, яйца, самун и така нататък, само че тази концепция не се възприе от съдружните сътрудници. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.

Ако не може да стене през Данък добавена стойност, би трябвало да потърсим други способи за отплата, разяснява Вигенин.

Дългът, който се взима, е напълно ориентиран към капиталовите разноски, които са планувани през тази година. Покриването на всички обществени разноски е планувано от средствата, които ще постъпят в бюджета от вътрешни средства.

По думите му като ограничения против инфлацията - би трябвало да има по-строг надзор, да се покачат приходите и да се спре със спекулата, защото цените порастват повече, в сравнение с самите условия допускат.

Правителството влезе във властта в много комплициран интервал, като е трябвало в придвижване да се открива финансовото положение на страната. Има планувани редица политики, които в идващите месец-два ще бъдат прегледани и написани, по тази причина е планувана и актуализация на бюджета през юни, сподели още Кристиан Вигенин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР