Имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена.

...
Имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена.
Коментари Харесай

Годеникът на Лена Бориславова: Съдбата постави на пътя ми невероятна Жена, която не се страхува

" Имах щастието ориста да сложи на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи мощ на хиляди слънца! Жена, която не бяга от сложните решения и не се опасява да работи в името на идеята, в която има вяра. Затова и е толкоз неуместна за мръсната машина. "
Още по темата
С този пост на формалната си Фейсбук страница зам.-председателят на 47-ото НС Мирослав Иванов отбрани годеницата си Лена Бориславова. През миналата седмица телевизия 7/8 излъчи музикален скеч, поради чието наличие от " Продължаваме промяната " оповестиха, че ще поддържат някогашния шеф на кабинета на Кирил Петков в завеждането на каузи. На собствен ред Слави Трифонов напомни абсурда със Сана Марин, когато обществото се е отнесло към нея първо като към министър председател на Финландия, по-късно като към жена.

" Мръсната машина повече от година лее мръсотия върху нея. Но те не осъзнават какъв брой по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната еснафщина, долнопробност и интелектуална отпадналост! Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът - също. Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат опасност за тяхното мерзко битие. Да се назовеш хъш, не те прави патриот. Да пееш патриотични песни, не те прави воин. Да се биеш в гърдите, не те прави мъж. Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше подобен човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава ", прибавя Мирослав Иванов.

За край той назовава Лена Бориславова " жена, която е доста повече от тях ".

" Нас не ни е боязън ", приключва Мирослав Иванов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР