Имах очаквания всички политически партии да осъзнаят своята отговорност, че

...
Имах очаквания всички политически партии да осъзнаят своята отговорност, че
Коментари Харесай

Атанасова: Заради политическия инатлък и егоизъм няма правителство

Имах упования всички политически партии да осъзнаят своята отговорност, че с оферти кабинет от проф. Габровски би могло да има постоянно държавно управление, което да съобщи своите цели и да се захване за работа. Това сподели водачът на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред Българска национална телевизия.

" Станахме очевидци на политически инатлък и нарцисизъм. Проф. Габровски е индивидът, който се веселя, че одобри тази номинация. Всички причини, че този кабинет не получава поддръжка, тъй като мандата е на ГЕРБ-СДС, ми се костват прекомерно лишени от логичност. Ние носим цялата отговорност за реализирането или нереализирането на този мандат. Да наречеш българските жители " заболели с амнезия " е недообмислено обръщение. Само преди два месеца българските жители избраха ГЕРБ. В този смисъл - някой обезсмисля техния избор и изяснява, че ние се опитваме да се скрием ", разяснява Десислава Атанасова думите на президента Радев.

" Ние направихме огромно изпитание за това България да има кабинет. Бяхме с ясното схващане, че идващите, които ще получат мандата, са хора, които към този момент са минали през ръководството и са потвърдили какъв брой не могат ", приключи Атанасова.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР