Има значителен брой депутати, които искат да съставят правителство. И

...
Има значителен брой депутати, които искат да съставят правителство. И
Коментари Харесай

Кольо Колев: Свестните хора в ИТН ще се разбунтуват, но постфактум

" Има забележителен брой депутати, които желаят да сформират държавно управление. И без подозрение вършат старания, само че обстановката е доста парадоксална. Обезсилената съпротива (ИТН и ГЕРБ) има 55% от Народното събрание и не е доста ясно на какво тъкмо е съпротива. Все повече наподобява, че тя е съпротива на Румен Радев и служебното държавно управление ".

Това означи социологът Кольо Колев пред BGonAir. Според него групировката на Слави Трифонов с детски или целенасочени дейности се пробва да вземе част от желанието за смяна на антиправителствените митинги от предходната година и де факто да го унищожи.

" Шансът да се сформира държавно управление е 0-2%, а дали ще се разпалват свестните хора в Има Такъв Народ – да, само че постфактум. Не считам, че хора като Мика Зайкова ще бъдат депутати в идващия парламент ", добави Колев. 

Социологът е на мнение, че отговорността за служебния кабинет я носи напълно президентът Румен Радев и издигането му за постоянен подобен е бягство от политическа отговорност от страна на обединенията в 46-ото Народно заседание. 

 

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР