Има заподозрян а убийството на Димитър Малиновот село Цалапица. 30-годишен

...
Има заподозрян а убийството на Димитър Малиновот село Цалапица. 30-годишен
Коментари Харесай

Има заподозрян за убийството на Димитър Малинов, изготвена е европейска заповед за арест

Има обвинен а убийството на Димитър Малинов от село Цалапица. 30-годишен мъж с букви Р.И.Б. е притеглен задочно от Окръжната прокуратура в Пловдив като обвинен. Изготвена е европейска полицейска заповед за арест , изпратена до способените управляващи,предаде Дарик.

Окръжна прокуратура - Пловдив се е самосезирала и е почнала следствие по случая , това оповестиха на взаимен брифинг от полицията и прокуратурата в петък.

Припомняме, че в четвъртък стана ясно, че криминалисти от Пловдив са разкрили тялото на търсения 24-годишен Димитър Малинов. Тялото на младия мъж е открито покрай мястото, където е липсващ. Той е бил е заровен.

Наблюдаващият прокурор по делото Лулчева съобщи, че следствието е стартирано на 26 юли.

Тя напомни, че мъжът е в неопределеност от 20 юли тази година. Разследването е за ликвидиране, осъществено с особена свирепост, което е тежко съзнателно закононарушение. Предвидено е наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Доказателствата сочат, че причинителят на закононарушението и потърпевшият са се познавали от няколко години, съответният претекст се обяснява сега. Имали са влошени взаимоотношения, които се базират на финансов проблем.

Старши комисар Костадинов, шеф на ОД на полицията заяви хронологията на търсене на изчезналия мъж. На 22 юли е подадено заявление от бащата на убития за това, че малко след 23 ч. на 20-ти е изгубена връзка с него и общо взето е в неопределеност. Последва процедура за търсене. На 23 юли откакто локално търсене не дава резултат, мъжът е разгласен за общодържавно търсене.

В сряда против четвъртък е открито, че се е стигнало до съдбовния край, добави Костадинов.

Смъртта е настъпила вследствие на тежък побой, който му е бил нанесен на 20 юли вечерта към 22:30. Няма различен обвинен по случая, с изключение на мъжът, който се търси. Тялото е открито на към километър от последните постройки на село Цалапица, допълниха от прокуратурата.Заподозреният е напуснал България на 24 юли рано сутринта от летище София.

Обвиненият има престъпни прояви, които все още нямат отношение към убийството.

Извършени са няколко огледа на място. Назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза. Извършени са претърсвания и изземвания на няколко адреса. Приобщени са материални доказателства.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР