Има за какво да бъде критикуване предишното правителство, няма спор.

...
Има за какво да бъде критикуване предишното правителство, няма спор.
Коментари Харесай

Джамбазки: Има за какво да бъде критикувано предишното правителство, няма спор

Има защо да бъде критикуване предходното държавно управление, няма спор. Искахме да реализираме значими за нас неща и по кардинални за нас въпроси. Много пъти са ме питали за раздори в обединението. Саботираха ни за гражданските отряди, бавиха нарастването на пенсиите, имахме пречки във връзка с интеграцията на ромите. Това съобщи Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация пред " Нова телевизия ".

" Никога не сме били това, което са ни упреквали нашите съперници. Не са ли значими приходите? Минималните пенсии бяха 176 лв.. Тръгваш от безобразно ниската база, с цел да стигнеш до 300 лв.. В Румъния приходите са по-високи, тъй като са по-голяма стопанска система, а " банкрутиралата " Гърция изнудва Европа доста по-добре, нещо което ние не можем да вършим ", съобщи още националистът.

Той бе безапелационен, че има корупция и в случай че някой е откраднал нещо - той би трябвало да бъде показан и да бъде наказан.

Що се отнася до срастването на олигарси и закона Магнитски, Джамбазки съобщи, че Съединени американски щати са имали предпочитание да стъпят по-твърдо на Балканите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР