Има ясна тенденция за нарастване на битовата престъпност у нас.

...
Има ясна тенденция за нарастване на битовата престъпност у нас.
Коментари Харесай

Гешев: Има отчетлива тенденция за нарастване на битовата престъпност у нас

Има ясна наклонност за повишаване на битовата престъпност у нас. Това разяснява основният прокурор Иван Гешев при представянето на отчет на Центъра за проучване на демокрацията по тази тематика.

„ Тенденцията, която виждаме, е към евентуален растеж на престъпността, а тъй като Министерство на вътрешните работи главно бяха съсредоточени върху изборната, да кажем, престъпност. Надяваме се, че взаимоотношението ще се усъвършенства и ще почнем да работим дружно “, добави обвинител номер едно.

„ Войната, която се води против прокуратурата, е реалност. Ние няма да участваме в нея, а ще се стараем да си вършим работата в полза на българските жители. Персонализирането на проблемите сред институциите води до проблеми в битката с престъпността и взрив на престъпността “, сподели основният прокурор и предизвести, че е налице наклонност за растеж на всички типове престъпност. „ Призовавам да продължи положителното взаимоотношение сред институциите. Няма по какъв начин причинител на закононарушение да бъде осъден, наказан и това да има превантивна функционалност върху други възможни причинители на закононарушения, без полицията да проверява, да разкрие това закононарушение и без да уведоми прокуратурата “, безапелационен бе Иван Гешев.

Призивите на новия министър на правораздаването основният прокурор да подаде оставка, Иван Гешев окачестви като „ политически изказвания “.

„ Ще отговоря и по закачлив метод: „ Ако оставката на основния прокурор Иван Гешев ще реши казуса с цените на тока, на храните, на икономическото състояние на страната, в това число ще приключи пандемията от Ковид-19 в България, в целия свят, аз на драго сърце ще си подам оставката “, разяснява в отговор на журналистически въпрос основният прокурор.

Още вижте във видеата:  



 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР