Има вода в пещерите за Перник, обяви в Стара Загора

...
Има вода в пещерите за Перник, обяви в Стара Загора
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Има вода в пещерите за Перник


Има вода в пещерите за Перник, разгласи в Стара Загора министър председателят Бойко Борисов. По думите му от 1952-53 година не са сменяни водопроводните тръби. Предстои полагането на 80 км тръби.

Премиерът благодари на старозагорското "ВиК " сдружение, чиито експерти в този момент оказват помощ в Перник. Той акцентира, че всички отговорни ще понесат отговорност. Бойко Борисов напомни, че има кметове, които са отказали да вземат участие в европейските планове за замяна на водните цикли, съобщи Българска телеграфна агенция.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров изрази признателност, че държавното управление е осигурило 1 млн.лева, с които са сменени водопроводните тръби от местността "Бешбунар " и в този момент гравитачно градът получава гратис вода.

До 2021 година би трябвало да бъде открита нова многофункционална спортна зала, която ще бъде издигната в Новия парк на Стара Загора. През новата година следва построяването на най-големия тунел в България. За строителството ще се конкурират български и австрийска компания.

Преди Новата 2020 година Бойко Борисов благодари на българите, които работят, с цел да обезпечат непоклатимост за страната, благодари и на сътрудниците си в държавното управление. Той изрази незадоволство от "умишлено налаган песимизъм ". Мотото за идната година на премиера ще бъде "Работа и непоклатимост ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР