Има възможност за война между Русия и НАТО и това

...
Има възможност за война между Русия и НАТО и това
Коментари Харесай

Шефът на Генералния щаб на Чехия: Войната между НАТО и Русия е повече от реална

Има опция за война сред Русия и НАТО и това е най-лошият вероятен сюжет. Това заяви днес, 29 май, началникът на Генералния щаб на Чешката република Карел Ржевка.

Според него в тази обстановка е належащо да се ползва политика на оптимално ограничение, като се приготвят за всичко.

„ Война сред Русия и Северноатлантическия алианс, което е най-лошият сюжет за нас, е допустима “, сподели началникът на чешкия общоприет щаб.

Ржевка означи, че чешките въоръжени сили се пробват да се приготвят за евентуален натоварен спор, защото Русия в този момент е на траектория на спор с Алианса.

" Чехия е член на НАТО и това носи изгоди, само че и постанова избрани отговорности. Следователно, в случай че избухне война, огромен брой чешки бойци ще се включат в борбите в сходство с проектите на алианса ", добави той.

Началникът на Генералния щаб акцентира нуждата от подсилване на националната сигурност и по-специално от допустимо най-бързото превъзмогване на зависимостта от съветските енергийни доставки.

На 25 май чешкото министерство на защитата разгласи, че възнамерява да се причисли към Германия в стратегия за модернизиране на танковете Leopard 2 до равнище 2A8.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР