Има цял вагон с документи, доказващи бездействието на властите в

...
Има цял вагон с документи, доказващи бездействието на властите в
Коментари Харесай

Имам цял вагон с документи, доказващи бездействието на властите в Бургас и Варна за водата: Ревизоро - slava.bg

Има цялостен вагон с документи, доказващи бездействието на управляващите в Бургас и Варна за водата. Това се показва в позиция на министъра на околната среда и водите Емил Димитров. Повод за мнението е по-рано извършена конференция на регионалния шеф на Варна Стоян Пасев, шефа на ВиК Варна Валентин Вълканов и Ганчо Тенев, шеф на ВиК Бургас.

"От едната страна стоят думите на хора, които желаят да прикрият това, че цяла година нищо не са създали, с цел да подкрепят питейно-битовото водоснабдяване на Бургас и Варна. От другата страна има един цялостен вагон с документи, графици, мнения, оферти, рекомендации, решения на Министерски съвет и десетки изявления на трите лицата по медиите през годината по тази тематика, която през днешния ден от техните думи разбрах, че в никакъв случай не са знаели за нея ", показва Димитров.

"За мен въпросът с водоснабдяването на Варна и Бургас продължава да стои със същата мощ, без значение от това лицата, с които се постанова да работя, какъв брой услужлива памет имат, дали лъжат добре или зле, обществено или персонално ", безапелационен бе министърът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР