Демократите гласуваха за спасяването на лидера на републиканците в Камарата

...
Демократите гласуваха за спасяването на лидера на републиканците в Камарата
Коментари Харесай

Републиканският говорител на Камарата на представителите на САЩ оцеля след опита на десния бунтовник да го свали

Демократите гласоподаваха за спасяването на водача на републиканците в Камарата на представителите на Съединени американски щати в сряда, откакто десен народен представител се зае да го смъкна, вкарвайки към този момент разграничената партия в нов спор преди изборите през ноември.

Съгласно разпоредбите на Камарата на представителите, всеки обособен законодател може да принуди гласоподаване за премахване на ръководителя Майк Джонсън, а Марджъри Тейлър Грийн най-сетне дръпна спусъка повече от шест седмици, откакто подаде „ предложение за освобождение “ на позицията си на върха на републиканското болшинство.

Консерваторката от Джорджия беше освирквана от сътрудниците си, когато публично разгласи напъните си в Камарата на представителите, разтърсвайки редица недоволства от водачеството на Джонсън.

Тя упрекна представителя, че „ постоянно “ застава на страната на демократите, с цел да консолидира властта и да ръководи партия което „ подхранва непознати войни, потъпква гражданските свободи и усилва нашия пагубен национал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР