“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В

...
“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В
Коментари Харесай

Костадин Паскалев, БСП: Срам ме е от поведението на ръководството на левицата към нейните кадри и към президента

“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В нито една от тях не написа нищо за наказания”. Това съобщи Костадин Паскалев от Българска социалистическа партия преди началото на съвещанието на " Позитано " 20. Сред тематиките, които левицата ще разисква, са предизборната акция и подготовката за вота на 2 октомври.

“Срам ме е от държанието на управлението на Българска социалистическа партия към нейните фрагменти и към президента ", сподели още Паскалев. И дефинира репликите на Корнелия Нинова към Румен Радев като " истерични излияния, които нямат нищо общо със здравия политически разум”.

Неговото мнение споделя и Калоян Паргов. “Неведнъж съм казвал, че с най-рейтинговия човек в страната не трябва да се караш и да влизаш в конфликти”, сподели Паргов.

Според него “всяка партия би се гордяла, в случай че за министри бъдат определени нейни представители или членове в народен орган”. “Това е оценка на нейното качество. Партията обаче не може да носи отговорност за техните действия”, разясни той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР