Има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев - това

...
Има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев - това
Коментари Харесай

Петков: Има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев

Има загадка съгласуваност сред Борисов, Пеевски и Радев - това разяснява водачът на Политическа партия Кирил Петков в коридорите на Народното събрание във връзка отхвърли на Даниел Митов от кандидатурата му за външен министър в служебната власт.

" В момента, обаче, стартира да се разпада договорката. Явно този външен министър, който беше определен, той изобщо не е с евроатлантически взор, дори в противен случай, подвигна веждите на доста хора, когато се изрече с проруска изразителност. Защо беше комплициран този министър? Не може да ми се каже, че Борисов не го е знаел или Пеевски не го е знаел, че е там. Впоследствие вземат решение да го пернат. Да, Митов естествени европейски визии за външната политика - добре, обаче има сделка и в този момент президентът очевидно пита къде е неговата част от ангажимента и за какво му махат външния министър ", сподели Петков.

По думите му всичко това се придвижва и в зала.

" Какво се случва и сега в зала - " Боташ ", договорът, който коства на България половин милион $ дневно, близо 1 млн. лв. дневно, ГЕРБ внезапно споделят, че би трябвало да се разиска точка за този контракт, само че го няма отчетът, а той е признат от комисия. Изведнъж ГЕРБ стартира да брани служебното държавно управление на Радев, за какво?! Последният детайл е, че енергийният министър е тъкмо човек на Турски поток. Така аз стартирам да си мисля, че тази евроатлантичека кожа, в която се крие господин Борисов сега, изпод прозира нещо друго. Прозира договорка за енергийния министър, прозира договорка за Сарафов и неговия заместител, прозира договорка за Радев и за " Боташ ". Как може да има подготвен отчет и той да не е импортиран. Така че евроатлантизмът стартира да се изпарява от въздуха и истината стартира да излиза ", уточни Петков.

Според Христо Иванов забавна детайлност на случилото се през днешния ден е това, че разговорът сред служебния министър председател Димитър Главчев и президента Румен Радев ще продължи, както съобщи самият Главчев по-рано.

" Радев твърдеше, че не може да има каквото и да е отношение към състава. Сега към този момент няма съвещания, а в този момент към този момент се оказва, че Радев има отношение към състава, само че той тогава не повдигна въпроса за вътрешния министър. Как може да имаш отношение за външния министър, а да нямаш пълномощия за вътрешния. Да нямаш пълномощия и за скрития съдружен сътрудник в това държавно управление, а точно Сарафов?! Очевидно е обезпечено неговото присъединяване в обединението, тъй че тя да прикрива гърба както на господин Пеевски, по този начин и във връзка с " Боташ " и тази мръсна загадка за половин милион, която гледаме по какъв начин се прикрива със срамни процедурни ходове в зала ", съобщи Иванов
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР