Има такъв народ внесе в Централната избирателна комисия 4000 подписа,

...
Има такъв народ внесе в Централната избирателна комисия 4000 подписа,
Коментари Харесай

Има такъв народ и НДСВ се регистрираха за изборите

" ИТН " внесе в Централната изборна комисия 4000 подписа, с цел да се записва за присъединяване в предварителните парламентарни избори на 2 април.

Целта на партията е в идващото Народно заседание да бъде поръчител на референдума, който организират сега за промяна на политическата система, съобщи Станислав Балабанов. Втората значима задача на Има Такъв Народ е 49-ият парламент да бъде работещ.

" Имаме една съществена цел. В идващия, предстоящ, 49-и парламент ние да създадем всичко допустимо това да бъде един работещ парламент и българите да бъдат спокойни, защото виждате в каква конституционна рецесия сме изпаднали, рецесия на институциите. Според нас целият този пъкъл би трябвало да завърши, с цел да може всички да се успокоим и да мислим за бъдещето за България. Второто, не по-малко значимо, е, че ние ще бъдем поръчител в идващия парламент за резултатите от референдума, който сега събираме. Референдумът за промяна на политическата система, с цел да не допуснем другите политически партии да откраднат вота на хората, както го сториха през 2016 година ", добави Станислав Балабанов.

Национална движение „Симеон Втори" ще се яви на идните избори независимо. Днес подписката беше показана в ЦИК от ръководителя на партията Станимир Илчев и ръководителя на предизборния щаб Михаил Захариев.

Национална движение „Симеон Втори" внесе в ЦИК 4500 подписа за регистрация в идните предварителни избори. Целта е да се усъвършенства политическият развой и решаването на главните проблеми пред страната, като влизане в Шенген и приемане на еврото, съобщи Станимир Илчев.



" Намеренията ни са напълно съществени. Бяха ни задавани въпроси, които визират мотивацията, аргументите, концепцията да се явим на избори. И нормално споделяме, че нашите наблюдения през последните години за работата на Народното събрание, периодическите рецесии, за неспособността да се образуват устойчиви болшинства и да има непрекъснати кабинети, ни накараха да се върнем в политическия развой. Другата концепция е част от хората от Национална движение „Симеон Втори", с потвърдени през годините качества и качества, да се включат в разрешаване на проблеми, които са от една страна настоящи за страната, а от друга нямат положително решение. Някои от тях даже са лишени от вероятност от скорошно разрешаване. Това е готовността за влизане в еврозоната, готовността за участие в Шенген, непрекъснат бюджет за цялата година ", сподели още Станимир Илчев, ръководител на Национална движение „Симеон Втори".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР