Има такъв народ трябва да има гаранции какво ще прави

...
Има такъв народ трябва да има гаранции какво ще прави
Коментари Харесай

ИТН, БСП и ДБ чакат името на нов кандидат за премиер

" ИТН " би трябвало да има гаранции какво ще прави държавното управление, защото не приема така наречен " празнен чек ". Това разяснява пред медиите в коридорите на Народното събрание ръководителят на групата Тошко Йорданов във връзка ще поддържат ли депутатите на Слави Трифонов нова кандидатура за министър председател на мястото на Кирил Петков.

" Колкото по бързо се описа кабинетът - по-добре, по-добре да няма Министерски съвет, с цел да нямат опция да вършат нелепости ", сподели той. По мотив слуховете дали това ще е Никола Минчев - Йорданов разяснява, че " е готин човек, само че за независими решения... ".
 Тошко Йорданов към Политическа партия: Сред вас има и естествени хора, освен сектанти
Тошко Йорданов към Политическа партия: Сред вас има и естествени хора, освен сектанти

Дипломати са гонени на правилото " Гошо познава Пешо, значи е разузнавач ", счита той

" Оставаше и да не сменят премиера. След неговите прочувствени, глупави, самовлюбени решения ще има последици за българската стопанска система, която е енергийнозависима от Русия, тези решения рефлектират върху всички нас ", аргументира се той.
 Ива Митева подсказа на Политическа партия сполучливия министър председател – Драгомир Заков Обновена
Ива Митева подсказа на Политическа партия сполучливия министър председател – Драгомир Заков

По думите й военният министър е посланик и " стои най-добре

Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия сподели, че парламентарната им група не знае името на претендент за министър председател на " Продължаваме промяната ". " Нека излезем от тежката дипломатическа рецесия. След това ще разясняваме по отношение на вижданията на левицата ", сподели той. Имаме база да продължим диалога, само че дано не гадаем и да изчакаме, посочи Гуцанов.

Христо Иванов от " Демократична България " бе безапелационен, че ПГ няма да разяснява и ще има изказвания след формалния анонс на името на претендента за министър председател.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР