Има такъв народ“ смятат този път да гарантират, че 49-ото

...
Има такъв народ“ смятат този път да гарантират, че 49-ото
Коментари Харесай

Балабанов изрева в ефир: Голямата част от депутатите ни бяха купени от Петков. Известни са заради нас

„ ИТН “ считат този път да подсигуряват, че 49-ото Народно заседание ще работи за хората. Това сподели пред бТВ Станислав Балабанов, който е лидер на листите на Има Такъв Народ в Пловдив-област и в Пазарджик.
„ Най-важните неща, които „ ИТН “ желае да каже, ще го направи пред обществото. Във времето ни сме правили това, което сме казвали и сме заставали зад думите си. Първото, което ще създадем, е, че ще подсигуряваме този път 49-ото Народно заседание да е един работещ парламент, с цел да могат хората да са спокойни “, сподели той.
Второто нещо е да подсигуряват волята на хората, изразена посредством референдуми. Балабанов разясни, че екипът на Има Такъв Народ сега събира подписи за промяна на политическата система и привикване на Велико национално заседание. Според него ползата към подобен референдум е доста огромен и сериозен. И даде обещание, че доста скоро ще разгласят първите резултати от подписката.
„ На трето място, само че не и по значимост, Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо в 49-ото Народно събрание Северна Македония да не поеме по пътя към Европейски Съюз, до момента в който не покрие всички нужни изчиствания по Договора за добросъседство и не подсигурява правата на българите там “, сподели още той.
Балабанов акцентира, че на тези избори ще имат по-добри резултати от предходните. Според него на хората им би трябвало повече време, с цел да осъзнаят измененията и това, което се прави за тях.
„ Проблемът се споделяше ГЕРБ и той съществуваше в продължение на 10 години. „ ИТН “ трябваше да се появи, с цел да се удовлетвори желанието на хората на площада за смяна, с цел да смъкна Бойко Борисов от власт, с цел да приключи ръководството на ГЕРБ. Беше доста прочувствено “, акцентира той и добави, че по тази причина е трябвало да се сменят няколко Народното събрание в границите на две години.
Станислав Балабанов към момента седи зад думите си „ Махнахме Борисов, сложихме Петков, само че няма разлика “. Той акцентира, че в случай че влязат в идващия парламент, ще се постараят да се проведат всички нужни за хората политики и за задачата ще си партнират с всички партии – най-много десните.
„ Голямата част от депутатите ни бяха купени от Петков и за жалост множеството отцепници са техни водачи на листи сега, за сметка на хората с дела “, сподели още претендентът за народен представител. Той пожела триумф на всички останали, които напуснаха Има Такъв Народ и са напуснали партията, с цел да си създадат своя. Отчете обаче, че те са станали известни с помощта на идеите на Има Такъв Народ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР