Има такъв народ ще следи внимателно как се спазва подписаното

...
Има такъв народ ще следи внимателно как се спазва подписаното
Коментари Харесай

ИТН не са убедени за задължителния зелен сертификат в държавната администрация

„ ИТН ” ще следи деликатно по какъв начин се съблюдава подписаното съдружно съглашение. Това изясни депутатът от партията Любомир Каримански.

„ Чувстваме се удобно. Смятам, че това, което сме споразумели, би трябвало да бъде спазено оттук насетне. Ще следим деликатно по какъв начин се съблюдава съглашението и по какъв начин работят министрите ”, добави той.
Петков с апел към бизнеса за " зелени документи ", синдикати с предизвестие
" Новият министър - ръководител Кирил Петков прикани през днешния ден бизнеса да " вкара зелени документи ". Във връзка с това, обръщаме внимание...
Прочети повече
Относно зеления документ Каримански счита, че не би трябвало да се лимитират правата на хората, а те по-скоро да бъдат уверени, че е належащо да се имунизират.

„ Трябва да има задоволително ясна разяснителна акция. Грешката в предишното беше, че информацията не беше ориентирана към обособените възрастови групи по подобаващ метод. Това е неточност на последното държавно управление на Бойко Борисов ”, добави представителят на Има Такъв Народ.

Според Каримански би трябвало да има пари за всичко, поето като ангажимент от ръководещата коалиция. „ Би трябвало дефицитът да не е подобен, какъвто се чака. Въпрос на това е да се съблюдава задължението за понижаване на корупционните практики ”, посочи той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР