Има такъв народ ще предложи да не се избира в

...
Има такъв народ ще предложи да не се избира в
Коментари Харесай

Ива Митева: Предлагат на мен и на Каримански да се отцепим от Има такъв народ

" ИТН " ще предложи да не се избира в този миг нов ръководител на Народното събрание. Това заяви зам.-председателят на Народно събрание Ива Митева, която изрично отхвърли да бъде номинирана.

" Не сме обсъждали кандидатура, аз не преставам да считам, че ръководител на Народно събрание би трябвало да бъде определен в естествена, спокойна конюнктура, когато стартираме да беседваме всички парламентарни групи ", сподели Митева по бТВ.

" Смятам, че вярното решение е точката да отпадне от дневния ред. Ако не се одобри на Председателски съвет, ще желаяме гласоподаване в пленарната зала. Няма потребност от спомагателни кавги. В момента не му е времето ", безапелационна е депутатката от Има Такъв Народ.

" На мен тази позиция не ми е самоцел ", добави още Митева. " Ще е мъчно на който и да е сътрудник в този миг оттук насетне ", сподели тя.

Митева сподели още, че е склонна да поддържа още веднъж Никола Минчев за председателския пост, само че при изискването, че се реализира консенсус към неговата кандидатура.

Тя разгласи, че са се опитвали посредством СМС-и и посредством други политически групи да се вербуват Ива Митева и Любомир Каримански да се отделят от " ИТН ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР