Има такъв народ ще подкрепи актуализацията на държавния бюджет на

...
Има такъв народ ще подкрепи актуализацията на държавния бюджет на
Коментари Харесай

Каримански: ИТН ще подкрепи актуализацията на държавния бюджет на първо гласуване в парламента

" ИТН " ще поддържа актуализацията на държавния бюджет на първо гласоподаване в Народното събрание. Това съобщи в " Панорама " ръководителят на бюджетната комисия Любомир Каримански.

Той направи конкретизиране за какво на съвещанието на комисията през вчерашния ден партията му е гласувала с " въздържал се " за бюджета:

" Никой не регистрира всички тези остойностявания на антикризисинте ограничения по натурални индикатори пред бюджетната комисия. Имахме едни систематизирани чисти резултати, които аз не мога да приема, в случай че в комисията ще работят толкоз експерти ".

Каримански съобщи, че персонално ще се опита да убеди сътрудниците си да гласоподават за, само че откакто се срещнат в детайли с бюджета. Той отхвърли напускането на Има Такъв Народ от обединението да има общо с кандидатурата му за гуверньор на Българска народна банка и насочи рецензии към премиера за непознаване на функционалностите на банката.

" Знаете ли какъв брой е тъжно, когато министър председателят на една страна даже не знае целия обсег на прерогативите на централната банка или не знае с какво се занимава шефът на Българска народна банка? Не може да се бърка, че шефът на Българска народна банка може да антикорупционни ограничения или антикорупционно следене в случай, че имаме закон против меките за изпирането на пари, който първо е в прерогативите на ДАНС и националното разузнаване "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР