Има такъв народ са готови да приемат третия мандат и

...
Има такъв народ са готови да приемат третия мандат и
Коментари Харесай

Има такъв народ готови да приемат третия мандат

" ИТН " са подготвени да одобряват третия мандат и да предложат състав на държавно управление. Това стана ясно от думите на ръководителя на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов след консултациите при президента.

" Ако се стигне до трети мандат, което не зависи от нас, ние сме подготвени да предложим държавно управление и да поемем отговорност ", сподели Йорданов и добави че " отговорността и ключът за непоклатимост е в първите две политически сили, както и че от Има Такъв Народ желаят да има постоянно държавно управление, с цел да стартира да пробва да взема решение проблемите на хората.

За закритата част на диалога Тошко Йорданов описа, че с президента са разискали проблемите пред страната и че са декларирали партийната позиция за значимите закони. Закритата част продължи близо час и бе най-дългата спрямо останалите политически сили.

" Ние, за разлика от първите две парламентарни групи, не сме безкритични към това, което те оферират. Включително и в законите по проекта за възобновяване и резистентност, които се оферират, има неща, които са нездравословни за страната - акумулатори в Стара Загора, геотермална сила, която е безсмислена и няма. Само благоприятни условия за корупционни практики ", сподели Йорданов. В закона за домашното принуждение, който също е част от законодателната рамка на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, той също като Корнелия Нинова прозря прокарване на " джендър политики ".

Йорданов увери, че ще поддържат " всички рационални " закони по проекта за възобновяване, само че след деликатно вглеждане в детайлите.Но не разяснява дали възможното държавно управление би трябвало да е политическо или експертно, както и по какъв начин ще се държи Има Такъв Народ при гласуването и договарянията за първите два мандата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР